Çekindiğimiz, içinden çıkamadığımız, beklentide olduğumuz her durum hakkındaki çözüm, sembolize edilmiş bir dil ile rüyalarımızda önümüze getiriliyor.


Rüyalardaki sembol dilini; kişinin içinde olduğu koşulları da göze alarak, bilimsel kaynaklar eşliğinde yine kişiye özel olarak yorumlayabilmek bu nedenle çok önemli.

Her insan kendi gelişim yolunda mutlaka rüyaları vasıtası ile önemli geri bildirimler alıyor. Rüyalarımızı doğru anlayabilirsek, ihtiyacımız olana da büyük bir adımla yaklaşmış oluyoruz.

birruyagordum.com, rüyalarınızdaki sembollerin size özel anlamlarını bulmak, gerçek hayattaki çözümlere yönlendirmek, bilinçaltınızdakileri gün yüzüne çıkarmak ve yüzleştirmek üzere hizmet veriyor.

birruyagordum.com’un yorumcusu, aldığı Stonebridge Colleges Rüya Analizi Sertifika Programı içeriği doğrultusunda tüm rüyalara; “At gördün murat, bit gördün berekettir” ezberinden çok uzak, sembol ve arketiplere hakim, Freud ve Jung felsefelerinin sentez bakışı ve hassas yaklaşımı ile sizi hiç tanımadan terapi tadında cevaplarla dönüyor.

 “Bir rüya gördüm” diyerek uyandığınız, etkisinde kaldığınız ama elinizde rüya sözlükleri ile bir türlü yorumlayamadığınız rüyalarınızı anlatıp, kişiye özel, analitik, yazılı yorumlar alabileceğiniz ilginç bir deneyim yaşamak için www.birruyagordum.com u mutlaka ziyaret edin.