23 Aralık 2015 Çarşamba

Günün Burç Yorumları (23.12.2015)

Burçlar


Koç 21 Mart - 20 Ni­san
Bugün karar almakta ya da aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar veya kişisel gelişim konularındaki girişimlerinizde ertelemeler yaşayabilir, kendinizi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Hava ya da yol koşulları planlarınızı gerçekleştirememenize neden olabilir.
Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs
Ekonomik konularla ilgili ikilemler yaşayabilir, eksik bilgiyle yola çıktığınızdan yarı yolda kalabilirsiniz.
Yanılsamalar ya da hayal kırıklıkları yaşamamak için sabırsızlık göstermemeli, finansal sorumluluklardan dolayı engellerle karşılaşabileceğinizi bilmeli, iyi hesap yapmalısınız.
İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran
İş hayatınızla ilgili attığınız adımlardan sonuç alamamanız ve koşulların belirsizliği kararlarınızdan vazgeçmenize neden olabilir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerin, ortağınızın ya da eşinizin sizi engellemeye çalıştığını düşünebilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz
Attığınız adımın sonuca ulaşmaması ve sürekli yaşanan fikir değişiklikleri içinize kapanmanıza neden olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmakta zorlanabilir, bilinçaltınızın derinliklerinde huzursuzluklarla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Aynı ortamda çalıştığınız kişilerden düşmanlık görebilirsiniz.
Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
Arkadaşlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir,  fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Finansal konulardaki belirsiz koşullar; geleceğe dair hedeflerinizde ikilemde kalmanıza neden olabilir. Sevdiklerinize ulaşamadığınızı, aranıza mesafe girdiğini düşünerek, yaşamdan keyif alamayabilirsiniz.
Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
İş ve sosyal hayatınızda bilginizle ön plandasınız fakat girişimlerinizden sonuç almanız mümkün olmayabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin belirsiz tavırları sizin de karar verememenize yol açabilir. Aileye dair sorumluluklar, baskı hissetmenize ve girişimlerinizin yarım kalmasına neden olabilir.
Terazi 24 Eylül - 22 Ekim
Yurtdışı, yolculuklar ve yüksek eğitimle ilgili seçenekler kararsız kalmanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızda yaşanan belirsizlik ve karmaşa sizi de yanıltarak hatalı davranmanıza yol açabilir. Bugün hem kendinizi ifade etmeniz hem de planlarınızı gerçekleştirmeniz oldukça zor olabilir.
Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
Finansal konularda atacağınız adımların hiçbir ilerleme kaydedememesi vazgeçişlere yol açabilir. Risk almak ve yatırım yapmakla ilgili kararlar almadan önce şartların netleşmesini beklemeli, belirsizliklerin hayal kırıklığına yol açabileceğini bilmelisiniz.
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
Bugün hem koşulları kontrol edememeniz hem de karşınızdakilerin belirsiz tavırları elinizi kolunuzu bağlayabilir. Kafanızı karıştıracak pek çok gelişme olması karar almanızı ve girişimlerde bulunmanızı engelleyebilir. Hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, iş arkadaşlarınız tarafından yanlış anlaşılabilir, bilgi akışında ki belirsizlik kafanızın karışmasına yol açabilir.  Sağlığınıza önem vermeli; zihinsel gerek bedensel olarak zorlanmamalısınız. Gündelik planlarınızın bozulabileceğini bilerek, girişimlerde bulunmamalısınız.
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
Aşk hayatınızda yaşanan hareketlilik ikilemlere neden olarak kafanızın karışmasına neden olabilir. Kazançlarınızı çarçur edebilir, gereksiz harcamalarla bir yere varamadığınızı görebilirsiniz. Planlarınızı gerçekleştirmek için keyif aldığınız konulardan vazgeçmeniz gerekebilir.
Balık 20 Şubat - 20 Mart
Yatırımlarla ilgili gelişmeler sizi iyice kararsız kılabilir. Hayalini kurduğunuz şeyleri gerçeğe dönüştürmek için attığınız adımların sonuçlanmaması vazgeçmenize ya da planlarınızı ertelemenize yol açabilir. İş hayatının sorumlulukları üstünüzde ki baskının artmasına neden olabilir.

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon,Günün Burç Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon